Vigtig information til vores kunder

Her er vores forholds regler til COVID-19​

Vi passer på hinanden​

Vi passer selvfølgelig på hinanden i Mik & Mak,  Vi åbner op igen den 6 maj. hvis alt går som planlagt. Vi afventer mere info om coronapas og andre regler, men det bliver formentlig sådan at I skal vise dette for at kunne komme i mik & mak og male. Vi sørger for at der er god plads til de gæster vi har, så ingen kommer til at sidde for tæt.  Vi følger alle sundhedsstyrelsensretningslinjer, med afstand, spritter af og lufter ud mellem besøgene. 

Dernæst er der krav om mundbind. Dvs. alle skal have mundbind på når vi bevæger os rundt i cafeen. Når I sidder ved bordet og maler må I selvfølgelig gerne tage det af.  Vi sælger mundbind i Mik & Mak hvis I skulle have glemt det.

Der er også mulighed for Hent selv hvis I har det bedre med at sidde hjemme og male.

Læs mere om hent selv keramik her

​Vi glæder os så meget til igen at se jer.


Kærlig hilsen
Mik & Mak

​Kontakt os

Nordkærvej 1, 9430 Vadum 

Klik her for rutevejledning

CVR: ​31728673

Tlf: 30 42 67 46

E-mail: mettemikmak@gmail.com

Mik & Mak

Er en familievirksomhed, vi startede op med Nordjyskfodboldgolf og nu er Mik og Mak kommet til, da vi ønskede at skabe et sted, hvor der er plads til alle, både dem der er mest til bold og dem der er til det kreative.  Vi er alle 5 i familien aktive i virksomheden. Mette er den kreative skaber af Mik & Mak og Niels har for 12 år siden skabt Nordjysk fodboldgolf Læs mere her