En hyggelig eftermiddag med bedsteforældrene er altid en stor succes. Bedsteforældredag - som man kender det fra børnehaven - er en dejlig dag, hvor der rigtig kan hygges. Centralt for dagen er samvær og kvalitetstid, ofte indenfor kreative rammer. 

Keramikmaling er en aktivitet der kan samle børn og voksne i alle aldre. Mens man giver sig i kast med et stykke keramik efter eget valg, kan snakken få frit spil. Kreative aktiviteter er en god idé når du skal arrangere en udflugt. 

Kreative rammer til bedsteforældredag

Sammen med børnebørnene kan I vælge et stykke keramik efter eget valg. Der er et bredt udvalg af kopper, skåle, tallerkener, vaser, figurer og en række andre ting. Så er I klar til at gå i gang. Slip kreativiteten løs! 

Hos Mik & Mak står vi klar til at guide jer med tips og tricks til jeres keramik. Vi hjælper jer med malerværktøj, farver og teknikker. I værkstedet er der også en masse færdigmalet keramik til inspiration. Men hvis I vil give den gas med jeres keramik selv, kan I også det. 

Tag jer god tid til at male, hygge jer og slappe af til bedsteforældredag. Når I har booket bord, har I plads i 3 timer. Så nyd en kop kaffe og et glas saftevand, mens I maler. Det er jeres bedsteforældredag og I sætter planen for jeres besøg. 

 

Når I er færdige med jeres mesterværker, kan I aflevere keramikken til os. Vi glaserer og brænder det, så det er klart efter cirka en uge. Vi sender en SMS når det er klart. Derefter kan I passende hygge jer sammen med jeres nye, smarte keramik. 


Kunne du tænke dig at fejre bedsteforældredag i keramikkens tegn? Lav krea med børnebørnene. Slip kreativiteten løs hos Mik & Mak. Vi kan kontaktes på telefon: 30 42 67 46 og mail: mettemikmak@gmail.com.