Hold polterabend i Nørhalne.

I Mik og Mak er I sammen om en kreativ aktivitet, hvor der er tid og ro til hygge, snak og grine.

Vi foreslår at I maler en fælles ting til bruden/gommen og dernæst vælger en ting hver til jer selv. I skiftes til at male på den fælles ting og i mellemtiden kan I hygger jer med at male jeres egen keramik. En anden mulighed er at male et stel til brudeparret, hvor de får en ting fra jer hver, det kan være kopper, tallerkner eller skåle. Det vil være et dejligt minde til brudeparret fra en uforglemmelig dag.​​

Vi bor ved siden af Nordjyskfodboldgold og I kan kombinere de to aktiviteter  så f.eks. mændene først maler og kvinderne spiller fodboldgolf og efterfølgende bytter I. Der er mulighed for at I alle kan mødes og evt. grille eller spise medbragt mad på vores opholdsområde på fodboldgolf. Der er også overdækket terrasse hvis vejret driller.

Lidt om priserne.. Fodboldgolf koster 120 kr. pr. person. Keramik priser er afhængige af hvad I vælger at lave. Hvis I vælger fadet koster det mellem 480-550 kr. Dernæst kommer udgift til det I hver især maler. Hvis I vælger kopper og tallerkner er prisen på kopper mellem 170-210 kr. og frokost tallerkner mellem 150-250 kr. Der kan købes vin, øl og vand i Mik & Mak, der må ikke medbringes egne mad og drikkevarer, I kan evt. bestille drikkevarer på forhånd.

Vi kan sagtens åbne for jer på andre tiden end åbningstiden.

Vi forventer at alle maler et stykke keramik hver især, når I deltager I en polterabend.