Mette skabte Mik & Mak i efteråret 2020, jeg har altid gang i et kreativ projekt. Jeg elsker at skabe ting og har opdaget, at jeg også rigtig godt kan lide at hjælpe andre med at skabe, nyder at hjælpe kunderne med at fører deres ideer ud i livet.

For mig er det vigtigt, at kunderne føler sig set og får den hjælp og vejledning de har brug for.

Har I særlig behov og ønsker til jeres besøg, er I altid velkommen til at ringe eller skrive, der er ofte mulighed for at sidde afskærmet fra andre, og kommer I i hverdagen, er der også ofte mulighed for at have cafeen for jer selv. så tøv ikke med at spørge.

Jeg står selv for hele processen med at glaserer keramikken, fylde og tømme ovnen, så I vil tit kunne opleve, at der arbejdes i værkstedet, når I besøger Mik & Mak. Så I kan se, hvad der sker med jeres keramik, når I efterlader det hos mig og til I kan hende det igen 8-10 dage efter.

Mik & Mak er en familie virksomhed. Vi er en familie på 5. Mette den kreative skaber af Mik & Mak, Niels som har skabt Nordjysk fodboldgolf, er praktisk hjælper i Mik & Mak. Vores piger Ida og Stinne, som har været med til at male, en del af den keramik, der er udstilles i Mik & Mak og som I også vil møde som jeres værtinder i Mik & Mak. Vores Søn Anton hjælper mest sin far ude på Fodboldgolfen.

1