Alle er velkommen

Mik & Mak er stedet, hvor du kan holde polterabend, venindehygge,  bedsteforældre med børnebørn, mor og datter tur, babyshower, samvær med dine kollegaer, fødselsdage, ​mødregruppe og velegnet til grupper/institutioner eller 3. halvleg i din forening.

Kom med Jeres ideer og ønsker. 

Vi hjælper gerne med at skabe de perfekte rammer til jeres arrangement.

1

Mødregrupper:

Et unikt og hyggeligt arrangement fyldt med gode minder, som man kan tage med hjem. I kan lave fodaftryk på krus, tallerken, julekugler eller andet kun fantasien sætter grænser. Vi hjælper gerne til hvis I har brug for det (det kan være rart at være to om maling og tryk). Bilen kan parkeres uden for døren, der er god plads til at have barnevogne stående. I er selvfølgelig velkommen til at amme jeres babyer i Mik & Mak. ​Vi har el-kedle og mikrobølgeovn til rådighed og faciliteter til bleskift.

Vi holder åben tirsdag og torsdag formiddag for mødregrupper, ring eller skrive hvis din mødregruppe gerne vil ud og male.

Book nu

1

Hold polterabend i Nørhalne.

I Mik og Mak er I sammen om en kreativ aktivitet, hvor der er tid og ro til hygge, snak og grine.

Vi foreslår at I maler en fælles ting til bruden/gommen og vælger en ting hver til jer selv. I skiftes til at male på den fælles ting og i mellemtiden kan I hygger jer med at male jeres egen keramik. Andre vælger at male et stel til brudeparret, hvor de får en ting fra jer hver, det kan være kopper, tallerkner eller skåle. Det vil være et dejligt minde til brudeparret fra en uforglemmelig dag.​​

 Vi bor lige ved siden af Nordjyskfodboldgold og I kan derfor kombinere begge dele så f.eks. mændene først maler og kvinderne spiller fodboldgolf og efterfølgende bytter I. Der er mulighed for at I alle kan mødes og evt. grille eller spise medbragt mad på vores opholdsområde på fodboldgolf. Der er også overdækket terrasse hvis vejret driller.

Lidt om priserne.. Fodboldgolf koster 110 kr. pr. person. Keramik priser er afhængige af hvad I vælger at lave. Hvis I vælger fadet koster det mellem 480-550 kr. Dernæst kommer der udgift til det I hver især maler. Hvis I vælger kopper og tallerkner er prisen på kopper mellem 150-190 kr. og frokost tallerkner mellem 140-180 kr. Der kan købes vin, øl og vand i Mik & Mak, der må ikke medbringes egne mad og drikkevarer, I kan evt. bestille drikkevarer på forhånd.

Book nu

1

Fødselsdag

Hold din fødselsdag hos Mik og Mak.

Børn og voksne elsker at male og være kreative. I får mulighed for at være sammen om det kreative og kan hygge jer i rolige omgivelser. I får alle en minde med hjem fra en hyggelig fødselsdag.

Der kan vælges mellem alt keramik, vi har både ting for børn og voksne

Se under fanen børnefødselsdag hvor vi har et særligt tilbud til børnefødselsdag.

Book nu

1

Aften med krystal og effektmaling i Mik & mak

​Første torsdag i hver måned i Mik & Mak. Den første torsdag i hver måned finder vi vores helt særlige maling frem. Det kaldes krystal maling og det får de flotteste effekter når det brændes. De små krystaller i malingen eksploderer i brændingen og giver et super flot farvespil. Dernæst har vi forskellige effektmalinger der er super flotte.

Vi starter kl. 18.00 og slutter kl. 21.00. Vi serverer et glas bobler eller en Hyldeblomstsaft/hindbærsaft. Det koster 50 kr. ekstra ud over den almindelige pris på keramikken. Meld jer til på mail  mettemikmak@gmail.com eller telefon 30 42 67 46

Book nu

1

Firmaarrangement

Skal du og dine kollegaer rystes sammen igen efter en lang coronaperiode. I er velkommen til at komme i Mik & Mak vi vil gerne være med til at skabe rammerne omkring jeres arrangement. Vi har plads til 20-25 personer. Vi hjælper og guider jer med teknikker og andre gode ideer. Der er god tid og ro til fordybelse og hygge. I kan  f.eks. vælge at male kopper, som I dagligt kan nyde på jeres arbejdsplads, et hyggeligt minde om en dejlig dag.

Kan også kombineres med fodboldgolf. 

Vi kommer også gerne ud til jer hvis I hellere vil det, der har vi et udvalg af vores farver og pensler med. Der skal være minimum 15 personer. Prisen for dette er, prisen på den keramik I på forhånd har valgt og et tillæg på 300 kr. pr. time + kørsel.

Book nu