Events

Vi giver dig mulighed for ro og tid til fordybelse i en travl hverdag,
i ​et kreativt værksted som er hyggeligt, sjovt og socialt.

Alle er velkommen

Mik & Mak er stedet, hvor du kan holde polterabend, venindehygge,  bedsteforældre med børnebørn, mor og datter tur, babyshower, samvær med dine kollegaer, fødselsdage, ​mødregruppe og velegnet til grupper/institutioner eller 3. halvleg i din forening.

Kom med Jeres ideer og ønsker. 

Vi hjælper gerne med at skabe de perfekte rammer til jeres arrangement.

Forplejning udover kaffe, the og vand kan aftales.

Mødregrupper:

Et unikt og hyggeligt arrangement fyldt med gode minder, som man kan tage med hjem.

I kan lave hånd- eller fodaftryk på krus, tallerken, julekugler eller andet kun fantasien sætter grænser. Vi hjælper gerne til hvis I har brug for det (det kan være rart at være to om maling og tryk). 

Bilen kan parkeres lige uden for døren, der er god plads til at have barnevogne stående. 

I er selvfølgelig velkommen til at amme jeres babyer i Mik & Mak, der er også mulighed for at sidde lidt for sig selv i en sofa, hvis I ønsker det. 

​Vi har også mikrobølgeoven til rådighed og faciliteter til bleskift.

Vi holder indimellem åben i hverdagen, ring eller skrive hvis din mødregruppe gerne vil ud og male, så finder vi en hverdag hvor I kan komme og male.

Polterabend

Tag bruden eller brudgommen med til Mik & Mak. Her er der mulighed for at få en anderledes oplevelse sammen.

I er sammen om en kreativ aktivitet, hvor der er tid og ro til at hygge, snakke og grine sammen. I vælger om der skal males stel til bruden/gommen, et fælles fad til bruden/gommen med en lille hilsen fra jer, som et evigt minde om dagen. 

​I kan også vælge at male hver jeres ting som et dejligt minde om dagen. Ring eller skriv så vi kan få lavet lige den dag I ønsker jer. Der er også mulighed for at lave et særligt tilbud, hvis I kombinerer keramik med fodboldgolf.

Børnefødselsdag

Få en sjov og anderledes børnefødselsdag, som børnene sent vil glemme.

Børn elsker at male og være kreative. Børnene får mulighed for at male deres eget kunstværk og få det med hjem. Skal du holde fødselsdag er der mulighed for at forudbestille kage og saftevand til gæsterne.

Der kan vælges mellem alt keramik, eller laves et udsnit af vores keramik, med en fast pris pr. stykke.

​Kontakt os

Nordkærvej 1, 9430 Vadum 

Klik her for rutevejledning

CVR: ​31728673

Tlf: 30 42 67 46

E-mail: mettemikmak@gmail.com

Mik & Mak

Er en familievirksomhed, vi startede op med Nordjyskfodboldgolf og nu er Mik og Mak kommet til, da vi ønskede at skabe et sted, hvor der er plads til alle, både dem der er mest til bold og dem der er til det kreative.  Vi er alle 5 i familien aktive i virksomheden. Mette er den kreative skaber af Mik & Mak og Niels har for 12 år siden skabt Nordjysk fodboldgolf Læs mere her