Skal der arrangeres pigeaften? Så har vi et forslag til hvad I kan lave. Prøv en keramik aften hos Mik & Mak i Nordjylland. Lad jeres kreative side få frit løb. Der er et bredt udvalg af keramik I kan vælge imellem. Så mal en kop, tallerken, vase eller figur det mønster og farve du kunne tænke dig. 

Nyd hinandens selskab i kreative rammer mens I vender verdenssituationen. Der er mulighed for at I kan købe kaffe, the, saft og snacks. Til jeres pigeaften kan I også købe vin, bobler og øl. Nyd keramikmalingen med et kop eller et glas efter eget valg. Her sætter du selv tonen for aftenen. 

Bredt udvalg af keramik til jeres pigeaften

At vælge sin keramik kan være svært - der er et bredt udvalg af keramik på hylderne. Mangler du en ny yndlingskop til morgenkaffen? Eller kunne du bruge et frugtfad? Det bestemmer du helt selv. Der er mange gode idéer rundt omkring i butikken til inspiration. Det garvede personale er også klar til at svare på spørgsmål og give tips og tricks til malingen. 

Skab kreative rammer rundt om jeres pigeaften. Det er en sjov og anderledes idé til en hyggelig aften med veninderne. Lad snakken og kreativiteten få frit løb, mens I pynter jeres nye vase eller nips til stuen. I har bordet i op til 3 timer, så der er god tid til at få catchet up. 

Normalt tager det omkring 2 timer at male et stykke keramik. Men vi ved hvordan det er når gode venner mødes. 

Når I har malet, aflevere I bare keramikken. Efter cirka en uge kan det hentes ved Mik & Mak. 
Er keramik den aktivitet til jeres pigeaften? Giv os et kald i dag og hør om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon: 30 42 67 46 og mail: mettemikmak@gmail.com.