​Mal keramik hjemme i din egen stue

​I stedet for at komme hos os og male på keramik, har du også mulighed for at bestille keramik og ​male det hjemme hos dig selv.

Hent selv keramik

Mal keramik hjemme i din egen stue. På den måde kan vi passe bedre på hinanden. I stedet for at komme hos os og male på keramik, har du mulighed for at bestille keramik og male hjemme hos dig selv. Du kommer efterfølgende retur med keramikken og vi glaserer og brænder og du henter igen efter ca. 8 dage. Du kan få ideer til hvordan du kan male på vores facebook eller instagram side.

Sådan gør du:

Se vores farver her

Vi viser kun et udsnit af vores keramik og farver, du er velkommen til at komme i Mik & Mak og se hele vores udvalg af keramik og farver.

​Vælg keramik

  1. Vælg farver, der følger tre farver med hvert stykke keramik. I kan vælge farver selv eller vælge en af farvepaletterne på billederne. 1. Efterår og skov,  2. pastelfarver, 3. sol og sommer, 4. hav og himmel.
  2. Der lånes pensler, farvepaletter og svampe med hjem, som skal afleveres igen. (dette for at holde prisen så lav så muligt)
  3. Når I er færdige med at male jeres keramik, kommer I retur med keramikken, pensler, svampe og maling. Vi forbeholder os ret til at opkræve gebyr hvis tingene ikke er med retur.
  4. Vi glaserer og brænder jeres keramik.
  5. Vi sender en SMS, når jeres keramik er klar til afhentning, I kan komme i vores åbningstid, eller vi kan aftale et tidspunkt uden for åbningstiden.​

Bestil afhentning af keramik og farver:

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Keramik Udvalg

​Kontakt os

Nordkærvej 1, 9430 Vadum 

Klik her for rutevejledning

CVR: ​31728673

Tlf: 30 42 67 46

E-mail: mettemikmak@gmail.com

Mik & Mak

Er en familievirksomhed, vi startede op med Nordjyskfodboldgolf og nu er Mik og Mak kommet til, da vi ønskede at skabe et sted, hvor der er plads til alle, både dem der er mest til bold og dem der er til det kreative.  Vi er alle 5 i familien aktive i virksomheden. Mette er den kreative skaber af Mik & Mak og Niels har for 12 år siden skabt Nordjysk fodboldgolf Læs mere her