​Du booker bord og kommer med veninder, kæreste, børn, børnebørn, bedsteforældre eller forældre. Alle er velkommen og kan være med, uanset alder og kreative evner.​

Sådan fungere det

Vælg keramik:

Vi har et stort udvalg af skåle, kopper, tallerkener, figurer, vaser og meget mere.

Sæt kreativiteten i gang: Vi står klar til at guide dig med masser af tips og tricks. Er det første gang du er her, fortælle vi om farverne, teknikker og andre gode tips til at få det bedste resultat.

Vi har færdigmalet keramik til inspiration, skabeloner, mønstre og svampe. Vi guider og hjælper dig, så du føler dig klædt på til opgaven og er i trygge rammer. Tag dig god tid, de fleste bruger ca. 2-2 1/2  time på at male et stykke keramik, men du må gerne male mere. Vi vægter at I har god tid til at male og hygge jer. Der vil tidligst komme nye gæster til jeres bord efter 3 timer.

​Når du er færdige med at male, aflevere du din keramik og betaler. Vi glaserer og brænder det.

OBS: Da det er keramik og en varm ovn, vi arbejder med, kan der i sjældne tilfælde ske uheld under brændingen - og det er bare så ærgerligt. Hvis uheldet er ude, giver vi dig selvfølgelig mulighed for at komme igen og male uden beregning.​

Cirka 8-10 dage efter dit besøg, kan du komme ned I værkstedet og hente dit færdige kunstværk. Vi sender en SMS når det er Klar.

Vi gemmer jeres keramik i 3 måneder efter vi har sendt jer en SMS, hvis ikke det er hentet inden, kan I ikke være sikker på at vi stadig her det.

Priser:

Du betaler for det stykke keramik du maler på, inkluderet i prisen er keramik, maling, glasering og brænding. Priserne starter ved 125 kr. Du har mulighed for at købe kaffe, the, varm kakao,  saft og lidt lækkert slik, chokolade. Der kan bestilles øl, vin og bobler. 

Der serveres ikke mad i cafeen og det er hellere ikke tilladt at medbringe sin egen mad og drikke, da det ikke er hensigtsmæssigt at spise når I maler.