Hvordan foregår det?

​Du booker bord og kommer med veninder, kæreste, børn, børnebørn, bedsteforældre eller forældre. Alle er velkommen og kan være med, uanset alder og kreative evner.​

sådan fungere det

Vælg keramik:

Vi har et stort udvalg af skåle, kopper, tallerkener, figurer, vaser og meget mere.

Sæt kreativiteten i gang: Vi står klar til at guide dig med masser af tips og tricks.

Er det første gang du er her, fortælle vi gerne om farverne, teknikker og andre gode tips til at få det bedste resultat.

Vi har færdigmalet keramik til inspiration, skabeloner, mønstre og svampe, og vi guider og hjælper dig, så du føler dig klædt på til opgaven og er i trygge rammer.

Tag dig god tid, de fleste bruger ca.2 timer på at male et stykke keramik, men du må gerne male mere. Vi vægter at I har god tid til at male og hygge jer.

Der vil tidligst komme nye gæster til jeres bord efter 3 timer.

​Når du er færdige med at male, aflevere du din keramik og betaler. Derefter overlader du din nymalede keramik til os. Vi glaserer og brænder det.

OBS: Da det er keramik og en varm ovn, vi arbejder med, kan der i sjældne tilfælde ske uheld under brændingen - og det er bare så ærgerligt. Hvis uheldet er ude, giver vi dig selvfølgelig mulighed for at komme igen og male uden beregning.

Kom og hent, ca. 1 uge efter dit besøg, kan du komme ned I værkstedet og hente dit færdige kunstværk. Vi sender en SMS når det er Klar.

Priser:

Du betaler for det stykke keramik du maler på, inkluderet i prisen er keramik, maling, glasering og brænding. Priserne starter ved 70 Kr.

Du har mulighed for at købe kaffe, the eller saft og lidt lækkert slik, chokolade og nødder.

Der kan bestilles øl, vin og bobler. 

Der serveres ikke mad i cafeen, da det ikke er hensigtsmæssigt at spise når I maler. Ønsker I at spise mens I er i cafeen kan vi kontaktes på telefon 30426746 og vi kan aftale nærmere.

​Kontakt os

Nordkærvej 1, 9430 Vadum 

Klik her for rutevejledning

CVR: ​31728673

Tlf: 30 42 67 46

E-mail: mettemikmak@gmail.com

Mik & Mak

Er en familievirksomhed, vi startede op med Nordjyskfodboldgolf og nu er Mik og Mak kommet til, da vi ønskede at skabe et sted, hvor der er plads til alle, både dem der er mest til bold og dem der er til det kreative.  Vi er alle 5 i familien aktive i virksomheden. Mette er den kreative skaber af Mik & Mak og Niels har for 12 år siden skabt Nordjysk fodboldgolf Læs mere her