Mange børn elsker at være kreative. Men det er ikke kun for sjov skyld. Kreative aktiviteter er med til at hjælpe børn med at udtrykke følelser og håndtere stress. Det kan også hjælpe med de helt store følelser. Dem der godt kan være svære at forstå. 

Når børn får lov til at udtrykke sig kreativt, bearbejdes de følelser og tanker, som de har oplevet i virkeligheden eller fantasien.

Så alt fra maling til perleplader er med til at aktivere børn. Kom til krea med børn for en hyggelig stund med børnene.

 

Har du brug for familietid - Kom til krea med børn

Hos Mik & Mak kan du male keramik med børnene. De kan vælge det keramik de har lyst til at male. Vælg mellem figurer, kopper, tallerkner, osv.. Med et bredt udvalg af farver er det kun fantasien der sætter grænser. 

Krea med børn giver kreativiteten frit løb. Det giver familien mulighed for en hyggelig stund sammen i kreative rammer. Kom forbi enten i ferier eller i weekenden. Det er den perfekte udflugt for alle børnefamilier. 

Mik & Mak hjælper med tips og tricks til malingen. Butikken er udstyret med alle de maleværktøjer du skal bruge. Der garanteres også for at yndlingsfarven er på hylden. 

 

Børnekrea

Du kan også melde dine børn til krea med børn. Her mødes børn til at male 4 gange i butikken. De får lov til at være kreative sammen og maler et stykke keramik per gang. Vi hjælper børnene med teknikker og der er sunde snacks og saft. Børnene kan herefter vise hvad de har lavet til forældre. 

Alle børn over 7 er velkomne til børnekrea. 

 

Skal du prøve krea med børn? Giv os et kald i dag og hør om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon: 30 42 67 46 og mail: mettemikmak@gmail.com. Hvis du vil melde dit barn til børnekrea er det også herigennem.