Mik & Mak

Hvem er vi og hvem står egentlig bag? Du er velkommen til at læse vores historie. Du er altid velkommen til at kontakte os med yderlige spørgsmål.

​Hvem er Vi?

Vi er en familie på 5. Mette som er sundhedsplejerske og den kreative skaber af Mik & Mak, elsker at arbejde med blomster, maling, dekorationer, sy, strikke osv. Niels som har skabt Nordjysk fodboldgolf, er praktisk hjælper i Mik & Mak. Vores tre børn Ida har sabbatår og arbejder i en børnehave, drømmer om en fremtid som indretningsdekoratør og Stinne som går i 9 kl. drømmer om at blive konditor. Begge piger vil I ofte møde i værkstedet, de har været med til at skabe Mik & Mak. Anton som går på gymnasium og drømmer om et liv som efterskolelærer og gymnastiktræner er nok mest at finde, som praktisk hjælper og assistent på fodboldgolfen. 

​Kontakt os

Nordkærvej 1, 9430 Vadum 

Klik her for rutevejledning

CVR: ​31728673

Tlf: 30 42 67 46

E-mail: mettemikmak@gmail.com

Mik & Mak

Er en familievirksomhed, vi startede op med Nordjyskfodboldgolf og nu er Mik og Mak kommet til, da vi ønskede at skabe et sted, hvor der er plads til alle, både dem der er mest til bold og dem der er til det kreative.  Vi er alle 5 i familien aktive i virksomheden. Mette er den kreative skaber af Mik & Mak og Niels har for 12 år siden skabt Nordjysk fodboldgolf Læs mere her