Skal du til at arrangere polterabend aktiviteter? Det er en hårdfør proces at få det hele til at passe og bruden skal have en dag hun aldrig glemmer. En keramikmaling er et hyggeligt afbræk i en hektisk dag, hvor I kan hygge jer og bare nyde hinandens selskab. Tag bruden under armen og få en fantastisk oplevelse i kreative rammer. Tag ind på Mik & Mak og få et par hyggelige timer sammen.

Kreativitet og keramik som en af polterabend aktiviteterne

Sæt jer rundt om bordet og lad kreativiteten og snakken få frit spil. I kan selv vælge hvordan timerne skal bruges. I kan blandt andet male noget til bryllupsdagen. Lave et fint og personligt tallerkensæt til brudeparret. I kan også male et stort fad i fællesskab. Der er mange idéer at hente inde i værkstedet, hvor der er malet keramik rundt omkring. Vi står også klar til at fortælle om forskellige idéer, teknikker, tips og tricks til jeres kunstværker.

I kan også vælge at male hver jeres stykke keramik, mens I hygger jer med et glas vin eller bobler. Når I booker et bord, har I det i 3 timer, så der er god tid - selv til den største perfektionist iblandt jer. I sætter selv rammen for jeres dag.

Hvis I skal mødes med brudgommens hold, kan der arrangeres en omgang fodboldgolf til herrerne. Ved Nordjysk Fodboldgolf kan de hygge sig på banen lige ved siden af Mik & Mak. Banen har 18 huller og forskellige forhindringer undervejs. En runde på banen tager omkring 2 timer, så det passer perfekt til kvindernes polterabend aktiviteter. Der er polterabend aktiviteter for alle. 

Er keramik en af dagen polterabend aktiviteter? Giv os et kald i dag og hør om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon: 30 42 67 46 og mail: mettemikmak@gmail.com.