En hyggelig aften med veninderne er altid en god idé - og intet siger hygge som en venindeaften med keramik. Mens I maler kan I nyde et glas bobler eller en kop kaffe. Vend hele verdenssituationen med veninderne, mens I kan grine (eller græde) over jeres keramik.

Sammen med veninderne kan I vælge et stykke keramik efter eget valg. Der er et bredt udvalg af kopper, skåle, tallerkener, vaser, figurer og meget mere. Så er I klar til at slippe kreativiteten løs! Vælg den farve(r) du vil bruge og kom i gang med dit kunstværk.

Venindeaften i kreative rammer

Hos Mik & Mak står vi klar til at guide jer med tips og tricks til jeres keramik. Vi hjælper jer med teknikker, malerværktøj og farver. I værkstedet er der også en masse færdigmalet keramik til inspiration. Men hvis I vil give den gas med jeres keramik selv, kan I også det. 

Tag jer god tid til at male, hygge jer, catche up og hygge jer i hinandens selskab. Når I har booket bord, har I plads i 3 timer. Så selv den mest perfektionistiske af jer kan blive færdig. Nyd en kop kaffe og et glas vin, mens I maler. Det er jeres venindeaften, så I sætter selv rammen.

Når I er færdige med jeres kopper, skåle, og andet, afleverer I bare keramikken til os. Vi glaserer og brænder det, så det er klart efter cirka en uge. Vi sender en SMS når det er klart. Derefter kan I passende hygge jer sammen med jeres nye, fine keramik. Så tag dine veninder under armen og kom forbi Mik & Mak til en hyggelig venindeaften i kreative rammer. 


Skal i male keramik til jeres næste venindeaften? Giv os et kald i dag og hør om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon: 30 42 67 46 og mail: mettemikmak@gmail.com.