Mik & Mak byder på en kreativ og rar oplevelse. Uanset om du er barn eller voksen. Om du er kreativ eller har ti tommelfingre. Du er garanteret en sjov oplevelse hos Mik & Mak.

Hos Keramik Aalborg giver dig kreative rammer til din keramik oplevelse. Her får du ro og tid til at dykke ned i at male. Få et afbræk i hverdagen. Her kan du glemme hverdagens strabadser i et par timer og have en hyggelig stund med dine venner eller familie. Det kræver hverken forberedelse eller særlige evner. Du bliver guidet igennem processen. Så vælg din keramik og begynd med dit kunstværk. 

Keramik Aalborg - unikt keramik resultat hver gang

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af keramik. Du kan vælge mellem kopper, figurer, tallerkner, skåle og meget mere. Kun fantasien sætter grænsen. Farverne er der også mange af og motivet bestemmer du selv. Der er erfarne ansatte der står klar til at hjælpe med tips og tricks. Der er forskellige teknikker du kan tage i brug. Der er også eksempler rundt omkring i butikken. Der er også mønstre og svampe til malingen.

Giv dig god tid. Når du bestiller bord, har du bordet i 3 timer. De fleste bruger cirka to timer på at male deres keramik. Så der er ingen grund til at skynde sig. Når du slår dine kreative kræfter løs ved med keramik Aalborg så handler det om at hygge sig. 

Når du er færdig med at male, aflevere du den bare i butikken. Herefter glasere og brænder vi keramikken. Når den er færdig, kan du hente dit keramik ved Mik & Mak, keramik Aalborg. Keramikken er typisk færdig efter en uge. 


Er keramik Aalborg noget for dig? Giv os et kald i dag og hør om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon: 30 42 67 46 og mail: mettemikmak@gmail.com.