Herunder er eksempler på priser.

I betaler for den keramik i maler, med i prisen er bordet som er jeres i 3 timer, råd og vejledning, maling, efterfølgende glasering og brænding.

Hvis der er gæster som vælger blot at se på i stedet for at male jeres egen ting, er I velkommen til det, vi tillader os dog at opkræve et mindre gebyr for dette, da I optager en plads og frit kan benytte jer af vores faciliteter. 

Prisen 25 kr. som dog kan byttes til en kop kaffe som også har en værdi af 25 kr.

På siden Hent selv keramik kan i også få en god ide om vores priser. Vi sælger også gavekort, så du kan give oplevelsen videre.

Gavekort

Der kan købes gavekort til Mik & Mak, vi har gavekort på 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450 og 500 Kr. ønsker du andre beløb så skrive besked til os.

Vi laver også gavekurve med alt, hvad du skal bruge til en hyggelig eftermiddag. Kurven indeholder keramik, maling og pensler. Der medfølger en vejledning til hvordan I bruger indholdet af kurven.

Efterfølgende kommer I retur med kurv, rester af maling og pensler. Vi glaseres og brændes. Når keramikken er brændt og klar til afhentning, modtager I en SMS.